TRENERSKA PROMJENA? Zoran Zekić nakon serije loših rezultata na rubu otkaza!

FOTO:

Bijelo-plavi u zadnje vrijeme igraju vrlo loše, da ne upotrbijebimo neku težu riječ. Kod kuće su prosuli bodove protiv Belupa i Lokomotive, za vikend su doživjeli neugodan poraz od Rijeke na Rujevici, bilo je 3:1.

Trener Bijelo-plavih Zoran Zekić nedavno je proslavio 150. utakmicu na klupi osječkog prvoligaša, ali se čini da bi njegovom mandatu vrlo brzo mogao doći kraj. Posljedično trenutnoj situaciji, predsjednik Ivan Meštrović i Zoran Zekić imali su razgovor u njegovom uredu.

“Bio je to uobičajen razgovor mene i predsjednika. Situacija nije dobra, dogovorili smo se da u iduća dva tjedna napravimo potpunu mobilizaciju momčadi i da se probamo izvući iz ove situacije.”, rekao je za 24 sata Zekić.

“Nije bilo nikakvog sastanka, samo razgovor mene i Zorana, koji je uobičajen nakon svake utakmice na koju mogu doći. Svjesni smo kakva je situacija, ali Osijek je među prva tri u ligi i u polufinalu smo kupa, to je bilo među zacrtanim rezultatskim ciljevima ove sezone. Hoće li Zoran voditi iduću utakmicu? Može se razboljeti, pa ne biti na klupi, a ja u ovom trenutku nisam vidovit da to znam. On je dugo u klubu, dugo je trener, ali ništa u životu nije previše sigurno. Nije sigurna ni moja poizicija, a kamoli nečija druga.”, dodatno je pojasnio predsjednik Meštrović.

Osijeku na ruku ne ide ni raspored, stiže im iznimno nezgodna Gorica pa imaju dva gostovanja protiv Intera i Hajduka. Poslije toga imaju dvije utakmice protiv Dinama ( Kup i prvenstvo), ali ukoliko protiv Gorice i Intera ne bude šest bodova, teško je očekivati da će Zekić dočekati derbije na klupi…

Komentari

komentara

« Povratak