TUŽNE VIJESTI IZ NIZOZEMSKE: Ajaxov igrač pretrpio trajno i ozbiljno oštećenje mozga!

FOTO:

Iako su jučerašnje informacije govorile da mu je stanje stabilno i da neće imati posljedice, danas je Ajax u svijet ipak odaslao jako loše vijesti: Abdelhak Nouri (20), mladi veznjak koji se srušio na pripremnoj utakmici protiv Werdera, ipak je pretrpio trajno i ozbiljno oštećenje mozga!

Ajax tuguje

Posljednjih dana na odjelu intenzivne njege bolnice u Innsbrucku liječnici su promatrali i osposobljavali Nourijeve funkcije mozga, te se pokazalo da veliki dio više ne funkcionira!

“Ovo je najgora moguća vijest, strašno. Suosjećamo s njegovom obitelji, njihova je patnja neopisiva”, rekao je direktor kluba Edwin Van der Sar.

“Abdelhak je veliki talent, ali nažalost nikad nećemo znati kolika je zvijezda mogao postati…”

Nouri je na terenu bio oživljavan 20 minuta i oštećenja na mozgu uzrokovana su vjerojatno nedostatnim protokom kisika u mozak. Ubrzo će biti prebačen u bolnicu u Amsterdam. Obitelj se i dalje nada da će se oporaviti, ali…

Mladi nogometaš rođen je u Amsterdamu i poznato je po nadimku “Appie”. 20-godišnjak ima ugovor s nizozemskim gigantom do 2020. godine, a prema transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura. Pravi je izdanak tamošnje škole nogometa. Navijači se nadaju kako će se mladi nogometaš oporaviti te vratiti na terene. Radi se o velikom talentu.

ITALIJA BRUJI O VELIKOM TRANSFERU: Juventus i Milan će napraviti jedan od najluđih transfera?

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak