UOPĆE NISMO IZNENAĐENI: Evo gdje karijeru nastavlja Sergio Ramos!

FOTO:

Bivši španjolski reprezentativac, Sergio Ramos, završio je svoju dvogodišnju avanturu kao igrač francuskog PSG-a. Španjolac je osvojio dva naslova prvaka Francuske, ali izostao je rezultat u Ligi prvaka zbog čega je i doveden.

No, Ramos, Messi, Mbappe, Neymar i ostatak društva izblamirao se ispadajući u osmini finala dvije godine godine zaredom. Ipak, protivnici su bili Real Madrid i Bayern Munchen, ali to je slaba utjeha vlasnicima kluba koji su opsjednuti osvajanjem najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Iako mu je već 37 godina, Sergio Ramos i dalje ne razmišlja o mirovini. Štoviše, već se traži novi klub. Španjolski mediji otkrili su kako se nudio Sevilli, ali oni su se preko svoje dopredsjednice ipak zahvalili na interesu: “Sergio Ramos je veličanstveni nogometaš i dolazi iz naše škole nogometa. No, on nije opcija za Sevillu u ovom trenutku, između nas i njega ipak nema ničega”.

Zatim je u eter izašao ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano koji je otkrio kako Sergio Ramos pregovara s Inter Miamijem! Ovaj američki klub već je potvrdio dolazak Lionela Messija i Sergija Busquetsa, a sada se radi na dovođenju još nekih poznatih europskih nogometaša.

Osim Ramosa, govori se o dolasku Jordi Albe. Također se spominjao dolazak Luisa Suareza koji ipak ima aktivni ugovor s brazilskim Gremijom.

Komentari

komentara

« Povratak