VELIKA SENZACIJA: Evo tko je glavni kandidat za sportskog direktora Dinama!

FOTO:

Dinamo Zagreb okončao je ovu sezonu osvajanjem 23. naslova prvaka Hrvatske. No, još uvijek nije poznato tko će voditi Modre u novoj sezoni.

Naime, sadašnji trener Ante Čačić doveden je kako bi samo odradio preostale utakmice, ali sada je sve više onih koji smatraju da je sjajnim vođenjem zaslužio puno povjerenje ljudi u klubu. A još se ne zna ni tko će upotpuniti mjesto sportskog direktora koje je već neko vrijeme slobodno.

No, izgleda kako su Modri pronašli rješenje. Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako je Ivan Mance, bivši sportski direktor Rijeke, glavni kandidat za sportskog direktora Dinama!

On je čovjek kojeg žele u Dinamu i za kojeg smatraju da bi idealno predstavljao klub u brojim segentima. Od sukreiranja sportske politike pa sve do dovođenja/odvođenja igrača, Mance je čovjek za kojeg se svi u plavom taboru slažu da bi bio idealan.

Ako uspiju u svojem naumu da ga dovedu, bit će to sjajan potez, jer Mance, osim što nema nikakvu mrlju u karijeri i što je već ostvario velike uspjehe na poslovnom planu, svoj put u ovom svijetu tek započeo.

 

Komentari

komentara

« Povratak