VELIKE PROMJENE U SVLAČIONICI: Evo koji igraču napuštaju Dinamo!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas je započeo s ljetnim pripremama. Ambicije se znaju, a to je osvajanje dvostruke krune te plasman u Ligu prvaka ili kao utješna nagrada Europska liga ili u najgorem slučaju Konferencijska liga gdje se također može napraviti ogromna berba bodova.

Zanimljivo, na prvom okupljanju nije bilo jako puno igrača, u prijevodu reprezentativaca koji su igrali završnicu Lige nacija: Dominik Livaković, Josip Šutalo, Bruno Petković i Luka Ivanušec. Isto tako nema ni mladih reprezentativaca koji se pripremaju za Europsko prvenstvo U21: Martin Baturina, Marko Bulat i Mauro Perković. Čak ni to nije sve! Nije bilo ni reprezentativaca drugih reprezentacija, Stefana Ristovskog (Sjeverna Makedonija), Luke Menala (BIH), Mahira Emrelija (Azerbajdžan) i Sadegha Moharramija (Iran).

Kako prenose Sportske novosti, također se radi na čišćenju svlačionice. Povratnik u Dinamo, Niko Janković, proveo je polusezonu u Rijeci pa se sada pregovara o transferu. Svakako je moguće da mladi veznjak bude uključen u eventualni transfer Frigana u Dinamo kako bi se razbila cijena.

Marko Tolić će nakon odlične sezone u Mariboru karijeru prema svemu sudeći nastaviti u Slovanu iz Bratislave. Na izlaznim vratima je i Mario Ćuže koji ima jake ponude iz Poljske.

Također se uvelike priča da će transfer u američki MLS napraviti mladi napadač Sandro Kulenović. On se također može pohvaliti jako dobrom sezonom s obzirom da je u dresu Lokomotive zabio 12 golova uz šest asistencija.

Sportske isto tako pišu da su se s posudbe u plavi dom vratili su se Daniel Štefulj, Antun Jakov Vasilj, Marko Soldo, Antonio Marin, Bartol Barišić, Petar Sučić i Anes Krdžalić. Bišćan je na pripreme, dok nema Livakovića, pozvao i mladog vratara Antonija Rajića.

Ostali su u kadru mladi Modri, velike nade, Gabriel Rukavina, Luka Lukanić, Luka Vrbančić i Jakov Gurlica. Naravno, tu je i Fran Topić, napadač kojeg je “izmislio” Igor Bišćan. Najnovija vijest iz Maksimira glasi da je konačno dogovoreno potpisivanje ugovora s Topićem, to će se dogoditi uskoro, tako da je i ta tema stavljena ad acta.

Komentari

komentara

« Povratak