VELIKI POVRATAK: Dinamo vraća starog znalca u Maksimir…

FOTO:

Izgleda kako se u Dinamu događaju vrlo čudne stvari. Još uvijek nije potvrđeno tko će voditi hrvatskog prvaka iduće sezone, ali prema svemu sudeći to će biti Zoran Mamić. No, u idućoj sezoni trebali bi vidjeti jedno staro lice.

Naime, u Dinamo bi se trebao vratiti Mario Gavranović! Švicarski reprezentativac bio je jedan od najskuplji dinamovaca u svlačionici bivšeg trenera Nenada Bjelice, s godišnjom plaćom od oko 800 tisuća eura te je bio i među prvima na listi za rezanje uslijed koronakrize.

Šest mjeseci prije isteka ugovora sporazumno je prekinuo suradnju s Dinamom i u lipnju se vratio kući u Švicarsku. Bio je neugodno iznenađen odnosom, zakazala je komunikacija, a Gavranovića je posebno pogodilo što u klubu nitko nije s njim razgovarao o opcijama, već su ga samo otpisali i izostavili iz kadra za preostale utakmice prvenstva.

Mjesec dana kasnije, Gavranović se vraća u Dinamo, prenosi index.hr. Situaciju je riješio Zoran Mamić, sportski direktor koji do daljnjeg ostaje i Dinamov trener. Klub drugih opcija nema, barem ne onih koje bi zadovoljile gazdu Zdravka Mamića.

Kako sada stvari stoje iduće sezone ekipu će zaista voditi Zoran Mamić, a njegov prvi potez bio je vraćanje ovog 30-godišnjeg napadača u Maksimir.

MANDŽO IS BACK: SUPER MARIO POTPISUJE ZA TALIJANSKI KLUB!

NEVJEROJATNI PREOKRET: Evo tko će voditi AC Milan iduće sezone!

Komentari

komentara

« Povratak