VELIKI PROBLEMI ZA OSIJEK: Nenad Bjelica ne može računati na pola obrane, a finiš prvenstva je pred vratima!

FOTO:

NK Osijek i trener Nenad Bjelica imaju dosta problema s izostancima pred veliki derbi s Dinamom na Gradskom vrtu. Brazilski stoper Guti je morao napustiti travnjak nakon što mu je iskočilo rame dok je Jose Antoniu Caru stradao mišić i vjerojatno ga neće biti do kraja sezone.

Danijel Lončar nije bio predviđen za igru protiv Hajduka zbog problema s trbušnim zidom i preponama ali je morao odraditi završnicu na Poljudu jer drugog riješenja nije bilo. Tako je strateg Bijelo-plavih ostao na svega dva zdrava stopera, kapetanu Miletu Škoriću te Yevgenu Cheberku, javlja SN. Ne treba zaboraviti ni da je protiv splitskih Bijelih izostao lijevi branič Mario Jurčević…

Međutim, Bjelica je za slovenskog reprezentativca rekao kako bi trebao biti spreman nakon što je imao problema s mišićem. Nakon odrađenih žutih kartona se vraća pouzdani Igor Silva pa bi obrana trebala biti nekako pokrpana. Nije isključeno da će se Osječani ponovno vratiti na formaciju s četiri obrambena igrača.

Izostanaka će biti i u veznom redu, Vedran Jugović je skupio treći žuti karton i neće moći sudjelovati u velikom derbiju 21. travnja.

Komentari

komentara

« Povratak