VELIKO PRIZNANJE: Dva juniora Dinama izabrana među 20 najboljih u Ligi prvaka mladih!

FOTO:

Vrlo talentirana momčadi juniora Dinama u prošlom je izdanju Lige prvaka mladih stigla do četvrtfinala u kojem su ispali od Benfice. Veliki okršaj protiv portugalskog giganta se trebao igrati na ispunjenom Maksimiru ali je odgođen zbog pandemije koronavirusa.

Susret je prebačen u švicarski Nyon, inače sjedište UEFA-e, Benfica je ipak bila uspješnija 3:1 iako se očekivalo da Modri mogu do samog kraja Lige prvaka. Prema izboru europske krovne organizacije, čak dva igrača Dinama su izabrana među 20 najboljih igrača Lige prvaka za sezonu 2019/2020. UEFA Je objavila dokument Digital Technical Report u njemu istaknula najbolje trenutke.

Edin Julardžija i Bernard Karrica uvršteni su među izabrano društvo gdje se nalaze talenti Salzburga, Ajaxa, Reala Benfice i ostalih. Bernard Karrica dobio je još jedno lijepo priznanje. Njegov pogodak protiv Benfice, na asistenciju upravo Julardžije, izabran je za drugi najljepši pogodak završnog turnira u Nyonu.

“Stvarno je lijep osjećaj biti u odabranom društvu, jako sam sretan i ponosan. To je veliko priznanje, dobiti mjesto među najboljih 20 igrača turnira. Sigurno da mi je to poticaj za dalje.” – rekao je Julardžija za web stranicu Dinama.

“Prije svega to je velika čast za mene, govorimo o najboljih 20 igrača cijelog turnira. Uz ovo iznimno priznanje za drugi najljepši gol i to u konkurenciji niza atraktivnih golova i akcija na cijelom turniru.” – zaključio je Karrica.

Komentari

komentara

« Povratak