VRATARSKA BUDUĆNOST: Hrvatska prvi puta u povijesti ima dva golmana u idealnoj momčadi Europa lige!

FOTO:

Četvrtak je bio sjajan dan na radnom mjestu za hrvatske čuvare mreže. Naime, dva naša golmana su zaradili svoje mjesto u idealnim momčadima Europske lige, radi se o Ivanu Nevistiću te jedinici Vatrenih, Dominiku Livakoviću.

Livi je jedini vratar koji nije primio pogodak u nekom europskom natjecanju, za to postignuće je svakako zaslužna i obrana Modrih ali Dominik je isto tako imao odličnih intervencija. U velikoj pobjedi Dinama u gostima kod WAC-a 0:3, Livaković je od SofaScorea dobio ocjenu 7.9, službena stranica UEFA-e ga je stavila u momčad 4. kola.

ZA NAJEŽITI SE: EVO ŠTO JE KOVAČ REKAO IGRAČIMA NAKON RUŠENJA PSG-A!

Rijekin golman Ivan Nevistić je unatoč porazu kod Napolija 2:0 dobio sjajnu ocjenu 8.0 pa ga je SofaScore uvrstila u svoju idealnu ekipu. Nevistić je odradio 90 minuta i skupio osam obrana, od toga je njih šest unutra kaznenog prostora.

Hrvatska tako ne treba brinuti o golmanima u budućnosti, bilo je brige kada se oprostio Danijel Subašić ali Livaković je već sada pokazao kako je dostojna zamjena. U međuvremenu se nametnuo Nevistić a sigurno treba obratiti pozornost na Ivicu Ivušića iz Osijeka.

Komentari

komentara

« Povratak