VRIME JE: Hajduk će uskoro dobiti spektakularno pojačanje!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split posljednji put je bio prvak davne 2005. godine, a od onda je prošlo predugih 17 godina. Bili su ‘Bijeli’ blizu naslovu, ali uvijek bi ih pred kraj utrke koštala neka čudna greška pa bi sve propalo.

No, uskoro bi u borbi za titulu mogli imati zaista jako oružje. Naime, tata našeg proslavljenog nogometaša Ivana Perišića otvorio je dušu u razgovoru za Dnevno.hr u kojem je ekskluzivno otkrio kako će njegov sin sigurno zaigrati u dresu Hajduka:

“Htio sam Ivana maknuti iz takvog okružja, poslao sam ga u Francusku. Nije mu bilo lako, ali osamostalio se, izdržao je što nitko nije. Sve to što se događalo bilo je i zbog mojih propusta. Ušao sam u loše poslovne odnose, bio sam u krizi, dugovima. Ivan mi je kasnije puno pomogao. Na kraju je sve dobro ispalo. I još nešto moram reći. Ivan će, prije ili kasnije, sigurno odigrati sezonu ili dvije u Hajduku. To smo Hajduku dužni zbog našeg naprasnog odlaska.”

Podsjećamo, Ivan Perišić je kao 17-godišnjak otišao iz Hajduka u francuski Sochaux. Kasnije je preko Belgije došao do njemačke Bundeslige, a potom će igrati za Inter, Bayern i sada Tottenham.

Perišić nikada nije upisao službeni nastup za Hajduk nego je odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu, onu protiv Smedereva 16. srpnja u Murskoj Soboti. Nakon povratka iz tog mjesta na stolu je imao ponude od Sochauxa i Anderlechta pa se odlučio na odlazak u Francusku. Tata Perišić je također otkrio kako nije istina da Hajduk nije prepoznao Perišićev potencijal…

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

Za analizu utakmice Hrvatska – Brazič kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak