ZANIMLJIVA IZJAVA: Trener CSKA Moskve odgovorio na pitanje hoće li Vlašić napustiti klub

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član CSKA Moskve, Nikola Vlašić, nalazi se na meti nekoliko poznatih europskih klubova. No, najviše se piše o velikom interesu talijanskog diva AC Milana te su neki već nedavno pisali kako je sve dogovoreno.

Međutim, onaj koji želi Vlašića se prvo morati odraditi tvrde pregovore s čelnicima ruskog kluba. Naime, Rusi su spremni prodati Vlašića, ali samo ako iznos ukupnog transfera, s posudbom ili bez nje, dođe do brojke od 30 milijuna eura, što je prema nekim navodima pet milijuna više od iznosa koji Milan nudi.

Pitanje što će biti s Vlašićem ruski novinari postavili su jutros novom treneru momčadi i klupskoj legendi. Aleksej Berezuckij kaže:

”On i njegov agent moraju shvatiti da ga nitko neće pustiti besplatno. Vlašić je skup, a u njegovom ugovoru postoji opcija o otkupu. Klub je i na to spreman.”

Vlašić je u CSKA došao na posudbu iz Evertona 2018. godine te se brzo prometnuo u jednog od ključnih igrača te momčadi. Moskovljani su zatim otkupili njegov ugovor za 15 milijuna eura, a za CSKA je nastupio 103 puta i zabio 33 gola.

Komentari

komentara

« Povratak