ZAPALIO INTERNET: Marko Livaja je popularniji od Messija i Ronalda!

FOTO:

U posljednjih mjesec dana Hajduk i Marko Livaja postali su glavna tema rasprava u hrvatskom nogometu. Sve je krenulo Jadranskim derbijem na kojem se događalo svašta, poslije okršaja na Maksimiru, desetka Bijelih je postala popularna u svjetskim okvirima.

Naime, prema podacima popularnog Transfermarkta Marko Livaja je najtraženiji igrač u protekla 24 sata, iza Hajdukovca su ostala mnoga poznata imena. Ostavio je tako, barem na kratko, po popularnosti i najveće zvijezde Lea Messija i Cristiana Ronalda.

Na drugom mjestu se nalazi sjajni mladi Vinicius Jr iz Real Madrida, treći i četvrti su spomenuti Ronaldo i Messi, a na petom Mađar Attila Szalai koji uskoro treba potpisati za Chelsea. Srpska mašina za golove Dušan Vlahović je na šestom mjestu. Zanimljivo je i da se na osmom mjestu našao danas Mohamed Salah, dok ga prate Erling Haaland i Leicesterov Demarai Gray.

Osim dobrih igara, hrvatski napadač puni i negativne rubrike u medijima, nedavno je prema Dinamu uputio pogrdne pjesme te naišao na brojne osude.

Komentari

komentara

« Povratak