ZAR JE TO BOLJA OPCIJA OD DINAMA? Evo gdje je Inter poslao Satrianoa na posudbu!

FOTO:

22-godišnji urugvajski napadač, Martin Satriano, bio je na korak do odlaska u zagrebački Dinamo na jednogodišnju posudbu.

Međutim, član talijanskog Intera to je na kraju ipak odbio! Točnije, Inter i Dinamo su se dogovorili pokazavši zeleno svjetlo Urugvajcu, ali cijeli posao otišao je u vjetar. Sada je napokon i otkriven razlog zašto je mladi napadač odbio Dinamo.

Naime, talijanska Gazzetta danas je objavila kako je Martin Satriano odlučio otići na posudbu u francuski Brest! Preciznije, radi se o francuskom prvoligašu gdje je već bio član. Bilo je to u drugom dijelu sezone 2021/22. U dresu Bresta je postigao četiri pogotka u 16 nastupa. Brest je tada završio na solidnom 11. mjestu. Prošle sezone ovaj klub je prvenstvo okončao na 14. mjestu.

“Satriano je rekao ‘ne’ posudbi u Dinamo iako je sve bilo dogovoreno. Umjesto u Dinamo, Satrianu se ide u Brest. Tamo je već igrao od siječnja do lipnja 2022. godine. Dogovor između Intera i Bresta je već postignut”, piše Gazzetta.

Talijanski list navodi i da će sve biti službeno u narednim satima, da je Satriano već spreman za let u Francusku i liječničke preglede.

Dinamo je tako izvisio u ovom poslu. Zanimljivo za vidjeti kako je mladi napadač odbio Dinamo i gotovo pa sigurno igranje u nekom europskom natjecanju. Umjesto toga će igrati u osrednjem francuskom prvoligašu.

Komentari

komentara

« Povratak