ZIMSKA KRIŽALJKA: Evo zašto je Jozak odbio Modre i tko je prvi favorit za novog trenera!

FOTO:

Zagrebački Dinamo ipak neće dobiti novog sportskog direktora u vidu Romea Jozaka koji se ipak zahvalio predsjedniku Barišiću na ponuđenoj funkciji. Već godinama je čovjek od velikog povjerenja Zdravka Mamića s kojim se našao u Međugorju.

Međutim, Germanijak piše da se nije složio s time da Dinamom upravlja dvostruka zapovjedna linija, odnosno, bolje je ostati u Saudijskoj Arabiji u komfornoj situaciji, nego da mu netko drugi zapovijeda i donosi sportske odluke umjesto njega.

“Zahvaljujem se predsjedniku Barišiću na pozivu i Dinamu na ponudi za funkciju sportskog direktora. Kao dinamovcu nije mi lagano to reći, ali trenutno nije zrelo vrijeme za moj povratak. Iskreno se veselim povratku jednog dana, kada me i ako Dinamo bude opet trebao, jer je funkcija u Saudijskoj Arabiji trenutno preozbiljna i s ljudske i s profesionalne strane da samo tako iznenada odem” – lijepo je “upakirao” izjavu za Sportske novosti.

Što se trenera tiče, Željko Kopić nakon pobjede kod West Hama ima velike šanse za ostati na klupi, iako čelnici Dinama više preferiraju dolazak trenera izvana. Tu se kao riješenje nameće aktualni trener Zrinjskog, Sergej Jakirević. Bivši trener Gorice i Maribora načelno je pristao uzeti posao, čeka se samo mig iz Maksimirske 128.

ODLIČNO RIJEŠENJE: DINAMO DOVODI POVREMENOG VATRENOG KAO NOVOG LIDERA OBRANE!

Komentari

komentara

« Povratak