Drama u argentinskoj reprezentaciji: Savez pokušao zataškati seksualni skandal?!

FOTO:

Samo nekoliko dana uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, argentinsku selekciju potresa nova drama. U javnost su isplivale informacije o seksualnom napastovanju!

Izborniku prijeti otkaz!?

Argentina je na nogama. Novinar Gabriel Anella, na Radiju Miter, u intervjuu je otkrio kako ima pouzdane i provjerene informacije o velikom zataškavanju u argentinskoj reprezentaciji. Naime, izbornik Jorge Sampaoli optužen je za seksualno zlostavljanje kuharice u kampu reprezentacije!

Da stvar bude još gora, nogometni Savez je sve to pokušao zataškati, kako se ne bi narušila atmosfera u reprezentaciji. Savez je čak isplatio svojoj djelatnici veliku svotu novaca kako bi jadna žena šutjela o svemu i kako ne bi podnijela tužbu.

„Potvrđujem kako je Sampaoli izazvao incident s kuharicom koja radi u kampu. Na žalost, izbornika još nije snašla pravda jer Savez čini sve kako bi zaštitio Sampaolija i zadržao priču u tajnosti.”, otkrio je Miter.

Argentinski mediji su odmah prenijeli ovu priču, nagađajući kako je idući korak smjena izbornika.

Ipak, treba spomenuti i kako izvor priče nije posve pouzdan, već je moguće da je cijela priča samo zločesta podvala uoči Mundijala.

Komentari

komentara

« Povratak