DRŽI SE LEGENDO: Brazilski nogometni simbol završio na intenzivnoj u bolnici!

FOTO:

Engleske novine The Mirror, prenose da je legendarnom Ronaldu pozlilo na odmoru i odmah je prebačen u bolnicu. Dogodilo se to na Ibizi u petak rano navečer, gdje se Ronaldo nalazi na odmoru s prijateljima.

Englezi tako prenose da se sada 41-godišnja ikona nogometa požalila da se ne osjeća dobro, a u bolnici mu je nakon pregleda dijagnosticirana upala pluća. Bivši brazilski napadač tek se nekoliko dana nalazi na odmoru, a prema zadnjim vijestima njegov oporavak teče jako dobro.

Nije to bolest zbog kojeg bi se trebala raditi velika drama, ali El Fenomenu je prije nekog vremena otkriven poremećaj rada štitnjače, pa nijednu zdravstvenu tegobu ne treba shvaćati olako. Veliki napadač karijeru je počeo u Cruzeiru pa prešao u PSV-u gdje je imao sjajne dvije sezone.

Za Barcelonu je postigao nevjerovatna 34 gola u 37 nastupa, pa zatim postao tadašnji najskuplji igrač svijeta prešavši u Inter. Vrhunac karijere imao je u  madridskom Realu za kojeg je zabio 83 pogotka, karijeru je nakon učestalih ozljeda zaključio 2011. u Corinthiansu.

Zanimljivo je da se ovaj planetarno poznati Brazilac ženio čak tri puta.

Sve je bila samo predstava: otkrivena prava istina Wengerovog odlaska iz Arsenala!

Komentari

komentara

« Povratak