JESU LI OVO NAJVEĆI LUZERI? Englezi traže diskvalifikaciju Hrvatske!

FOTO:

Dobro je poznato kako su Englezi daleko najumišljeniji narod na svijetu. Samo oni vrijede, a svi ostali su loši i ne mogu u istu rečenicu sa Engleskom. Bez brige, Hrvatska neće biti diskvalificirana ali ovolika doza kmečanja je EPSKA!

Vatreni su sasvim zasluženo nadigrali bahate i arogantne Engleze. Tako bezobrazno ponašanje se izgleda savršeno uklopilo u momčad Engleske. Od te večeri ne prestaje kmečanje engleskih navijača. Njihovi navijači žalili su se na svakakve stvari vezane uz polufinalnu utakmicu, od toga da hrvatski igrači padaju gore od Neymara do toga da je Rebić dobio dva žuta, a nije isključen!?

Iznenađujuće je da velik broj ljudi dijeli mišljenje o izbacivanju Hrvatske sa Svjetskog prvenstva, a to dokazuje podatak da je “World Cup Croatia disqualified” odnosno “Svjetsko prvenstvo Hrvatska diskvalificirana” jedan od najtraženijih pojmova u Google tražilici u Velikoj Britaniji proteklih dana!

Tri razloga zbog kojih dio navijača Engleske misli da Hrvatsku treba diskvalificirati:

1. Rebiću pokazan drugi žuti karton, a ne i crveni?!

Netočno je da je hrvatski napadač dobio dva žuta kartona. U 48. minuti kada su svi mislili da je Rebić dobio prvi žuti karton, kartoniran je zapravo bio Mario Mandžukić, tako da se nije ponovio Graham Poll koji je na SP-u 2006. dao Josipu Šimuniću tri žuta kartona u utakmici s Australijom.

2. Je li Vida trebao biti suspendiran?

Englezi i dalje pričaju o Vidinoj snimci na kojoj izgovara: “Slava Ukrajini!”. Hrvatski branič je zbog toga pretprio mnogo kritika stranih medija, zvižduke Rusa na polufinalu, a Englezi su naravno tražili njegovu suspenziju.

Da se na Otoku nemaju čemu nadati, jasno je iz činjenice što se sve dogodilo prijie polufinalne utakmice, a Fifa je Vidi dopustila da igra tu utakmicu. U međuvremenu se Vida više puta ispričao i uvjerava da u njegovoj poruci nije bilo političke namjere.

3. Sudački kriterij je bio loš?

Mnogo navijača se žalilo na suđenje turskog suca Cakira. Najsporniji detalj je pogodak Perišića kojeg smatraju neregularnim zbog visoko podignute noge, a žale se i na to što Dejan Lovren nije dobio žuti karton iako je imao dosta problema s brzim Raheemom Sterlingom pa je često prekršajem zaustavljao napad gordog albiona.

Naravno da svi ti argumenti ne stoje, sudac ima apsolutnu slobodu procjene tako da se tu ne može ništa, a da Perišićev gol nije sporan pokazuje i činjenica da nije intervenirao VAR koji služi za ispravljanje takvih “pogrešaka”.

LJUDINA ČARLI: Evo zašto Ćorluka mora biti uzor mladim generacijama nogometaša!

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak