NEPRAVEDNO IZVRGNUT UVREDAMA: Karius je imao itekako ozbiljan razlog za loš nastup u finalu Lige prvaka!

FOTO:

Loris Karius, vratar Liverpoola, do sad se smatrao jednim od glavnih krivaca za poraz Redsa od Real Madrida. Ipak, najnovije informacije govore da je mladi Nijemac nepravedno stavljen na „stup srama“.

Ozbiljan razlog za krive procjene

Loris Karius, zasigurno neće po dobrome pamtiti prošli mjesec. Nakon dvije kardinalne greške u finalu Lige prvaka, cjelokupna javnost ga je „stavila na zub“ i proglasila odgovornim za poraz od Real Madrida. Čak su i navijači Liverpoola, koji su imali suosjećanja za svog prvog vratara, tražili od kluba da traži nova rješenja za golmansku poziciju.

Ipak, čini se da cijela priča ima i drugu stranu te da Karius ima itekako dobar razlog za svoje loše procjene. Naime, Karius je krajem prošlog mjeseca podvrgnut nizu medicinskih testova vezanih za ozljede glave. Čak 26 od ukupno 30 pokazatelja pokazali su pozitivan rezultat što znači da je Karius dobar dio utakmice igrao s potresom mozga! Pretrage su obavljene u Bostonu kod specijaliste za sportske ozljede glave, dr. Rossa Zafonte.

Do ozljede je došlo nakon pada uslijed sudara sa Sergiom Ramosom, a ubrzo nakon toga Kariusa je matirao Karim Benzema, za početnih 1-0. Na žalost, greške vratara Liverpoola su se nastavile i kasnije što je rezultiralo konačnim rezultatom 3-1.

Na žalost, ove informacije neće ublažiti bolni Liverpoolov poraz, ali će valjda bar malo olakšati teško razdoblje kroz koje prolazi 24-ogodišnji njemački vratar.

Komentari

komentara

« Povratak