OVO POSTAJE LEGENDARNO: Zvijezda Napolija sjajnom gestom pokazala veličinu!

FOTO:

Talijanski reprezentativac Lorenzo Insigne svojedobno je bio otkrio da je jednom skoro odustao od nogometa, jer su mu ljudi govorili da je prenizak i da nikada neće uspjeti u karijeri. Danas je jedan od najvažnijih igrača druge najbolje momčadi talijanskog prvenstva, a uz to je i talijanski reprezentativac.

“Govorili su mi da imam neki talent, ali da sam prenizak i da nikada neću uspjeti. Želio sam odustati od nogometa, pogotovo nakon što su mi i skatuti govorili istu stvar. No onda je stigla proba u Napoliju”, prisjetio se Insigne.

Talijan je jedan od najnižih profesionalnih nogometaša svijeta sa svega 163 centimetra, ali to ga ne spriječava da već treću sezonu zaredom zabija 10 i više pogodaka.

U posljednje vrijeme nema previše sreće s pogocima, ali ni s dobivanjem maskota s kojima izlazi na travnjak prije početka utakmica. Čini se kao da se netko poigrava s njim i uvijek mu dodijeli najvišeg dječaka od svih maskota, pa u tom slučaju Insigne djeluje vrlo smiješno.

Situacija je smiješna i njemu samom, a to se najbolje vidjelo na posljednjoj utakmici Serie A, gostovanju kod Milana. Prilikom izlaska na travnjak Insigne je vodio dvije maskote gotovo iste visine kao i on, te se u jednom trenutku okrenuo i nasmijao prema osobi koja ga poslala na travnjak s njima.

“Opet si mi smijestio”, govorio je njegov pogled.

I zaista. To mu se dogodilo prije mjesec i pol dana na utakmici Italije i Engleske, te krajem prošle godine kada je Napoli gostovao kod Torina.

Vjerujemo da zbog svoje visine više ni ne pomišlja na odustajanje od nogometa, a šale na svoj račun prima s dozom humora.

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak