OVO SE NEĆE SVIDJETI NAVIJAČIMA: Iz Hajduka odlazi najbolji igrač! I to na kakav način…

FOTO:

Hajduk će izgleda proći velike promjene prije početka nove sezone. Mnogi igrači žele otići iz kluba, a izgleda da će Splićate najviše zaboljeti odlazak glavnog napadača…

Hajduk radi remont

Prije nekoliko dana objavljeno je kako će Hajduk dobiti novog sportskog direktora. Radi se o Saši Bjelanoviću. Vijest je neslužbena, ali kako se to kaže – iz dobro obaviještenih krugova. Mario Branco je izgleda završo svoju avanturu u splitskom klubu. A sada se sprema odlazak ekipe koju su doveli tandem Kos & Branco.

Prvi u redu stoji Marko Futacs. Nema želju ostati na Poljudu nakon neugodnog kickboks incidenta koji je imao s jednim navijačem. Svoj stav Futacs jasno iznosi i bez izgovorene riječi, jer nakon svake utakmice uredno odlazi u svlačionicu a da se prije toga ne ode pozdraviti s Torcidom.

Dojučerašnji miljenik navijača ima dovoljno iskustva, ali i karaktera da ostane pri svojoj odluci, a to u pravilu znači napuštanje svlačionice. Međutim, Mađar ima već potpisan ugovor za sljedeću sezonu koji mu jamči oko 240 tisuća eura neto. I nije ga se baš spreman samo tako odreći, nego navodno izlaz traži u raskidu ugovora na štetu kluba. Uspije li u svom naumu, Hajduk bi mu morao isplatiti svih 240 tisuća eura za sljedeću sezonu, a Futacs bi već ovoga ljeta bio slobodan i mogao bi potražiti novi klub.

Sportske novosti donose kako će Mađar sigurno napustiti Hajduk ovog ljeta. O ostalim planovima Hajduka možete pročitati ovdje.

Hajduk već kombinira za novu sezonu: očekuje se i jedan veliki povratak!

 

 

Komentari

komentara

« Povratak