SERGIO RAMOS KAKVOG NISTE VIDJELI: Pogledajte oštru poruku kapetana Reala!

FOTO:

Dugo jedno finale Lige prvaka nije izazvalo toliko buke kao ono Real Madrida i Liverpoola. Od čudne ozljede Salaha pa sve do nevjerojatnih kikseva Kariusa. I mnogima je glavni krivac kapetan Real Madrida, Sergio Ramos. A on više nije mogao šutiti zbog medijske hajke koja se podigla na njega…

Jučer se društvenim mrežama proširila vijest kako je Sergio Ramos opalio vratara Liverpoola, Kariusa, laktom u glavu! Pregled kod liječnika potvrdio je lakši potres mozga koji je očito utjecao na njegove nevjerojatne kikseve u drugom poluvremenu. A kapetan Sergio? On je ispao totalni negativac!

Ramosu su putem društvenih mreža pa čak i telefona prijetili smrću, a sada je napokon odlučio progovoriti o onome što se dogodilo.

‘Salah je mene povukao prvi za ruku i onda pao na drugu stranu. Zapravo, ozlijedio je drugu ruku i onda kažu da sam ja izveo zahvat iz džuda. Nisam o tome dosad htio pričati, jer se ta tema prenapuhuje,’ izjavio je Sergio Samos pa ironično poentirao:

‘Nakon što je i golman izjavio da je dobio potres mozga nakon sudara sa mnom samo još fali da Firmino kaže da se prehladio od mojih kapljica znoja.’

Legendarni stoper kaže da je Salah dobro primio njegove isprike.

‘Komunicirali smo putem poruka i to je prošlo prilično dobro. No, kad nešto napravi Ramos, to se malo više ističe. Ne znam je li to zato što kad igraš za Real i osvajaš sve titule ljudi te drukčije gledaju,’ požalio se nezadovoljni španjolski reprezentativac.

TEŠKE OPTUŽBE: Pogledajte koja zvijezda je upravo optužila Guardiolu za rasizam!

Komentari

komentara

« Povratak