ŠOK U PARMI: Tek su ušli u Serie A, a već im prijeti izbacivanje!?

FOTO:

Za sve simpatizere talijanske Parme – veliki šok! Talijanski mediji javljaju kako friškom prvoligašu prijeti izbacivanje u Serie B.

Senzacija ili namještanje?

Parma je jedno od najvećih nogometnih čuda današnjeg nogometa. Doslovno, Parma se posljednjih sezona uspinjala od dna do vrha. Od bankrota i Serie D do ponovnog vraćanja u elitu, u Serie A. Dakako, nogometni se nostalgičari i dan danas prisjećaju sjajne momčadi koja je žarila i palila kasnih devedesetih, ali i u prvim godinama novog milenija.

Međutim, nedavni povratak u elitno društvo talijanskih klubova pod velikim je upitnikom. Prema današnjim pisanjima medija s Apenina, Parma do ovog povratka nije došla najpoštenijim putem…

Podsjetimo, Parma se za ulazak u Serie A borila sa Spezijom. U ključnoj utakmici Parma je odnijela pobjedu 2:0. Ipak, sporna je situacija pri rezultatu od 1:0 kad je za Speziju dosuđen jedanaesterac. Izvođač je bio nekadašnji Parmin napadač Alberto Gilardino, koji je kazneni udarac – promašio.

Krovna talijanska nogometna organizacija pokrenula je istragu zbog sumnje u namještanje, odnosno, namjerno promašivanje navedenog kaznenog udarca. Detalji istrage, ako i konačna odluka o sudbini Parme, bit će poznati za nekoliko tjedana.

Na žalost po sve Parime navijače, kazna koja se spominje je povratak u Serie B.

SLUŽBENO POTVRĐENO: Juventus našao zamjenu za Gianluigija Buffona!

Komentari

komentara

« Povratak