U album za SP u Rusiji Panini stavio 27 igrača koji ipak neće na Mundijal! Najviše pogriješili s reprezentacijom Francuske!

FOTO:

Zbog dobre zarade itekako je bitno da album sa sličicama za Europsko ili Svjetsko prvenstvo bude spreman nekoliko mjeseci uoči natjecanja. Ipak, svima je jasno kako je u tom slučaju nemoguće napraviti album sa stopostotno točnom procjenom igrača koji će zaista i biti na turniru.

Samo ili čak 27 krivih procjena?

Sad, kad su svi sudionici Mundijala u Rusiji objavili popise igrača na koje računaju, moguće ih je usporediti s onima iz Paninijevog prigodnog albuma.

U albumu je mjesto našlo 27 igrača koji na kraju ipak neće biti dio najveće nogometne smotre. Panini je najviše grešaka napravio u reprezentaciji Francuske. Naime, u albumu su imena Lucasa Dignea, Layvina Kurzawe, Laurenta Koscielyog, Andrijena Rabiota, Aleksandra Lacazeta i Anthonija Martijala, a na žalost, zbog različitih razloga, niti jedan od njih neće u Rusiju.

Moguće je da nakon što izbornici suze popis bude još grešaka no trenutno je, osim šestorice spomenutih Francuza, Panini loše pretpostavio (ili su zbog ozljeda „otpali“) s ovim igračima :

Funes Mori (Argentina)

Enzo Peres (Argentina)

Mauro Icardi (Argentina)

Raja Nainggolan (Belgija)

Giuliano (Brazil)

Marko Rog (Hrvatska)

Mario Pašalić (Hrvatska)

Adam Lallana (Engleska)

Alex Oxlade-Chemberlain (Engleska)

Joe Hart (Engleska)

Ryan Bertrand (Engleska)

En-Nesyri (Maroko)

Emre Can (Njemačka)

Mario Goetze (Njemačka)

Andre Gomes (Portugal)

Eliseu (Portugal)

Nani (Portugal)

Diego Rolan (Urugvaj)

Nikolass Lodeiro (Urugvaj)

Alvaro Morata (Španjolska)

Vitolo (Španjolska)

Komentari

komentara

« Povratak