VIDEO: Pogledajte što se dogodilo kada su se nakon utakmice na Bernabeuu susreli Ronaldo i Buffon!

FOTO:

Buffon je bio vidno razočaran ishodom utakmice, ali je na kraju ipak pokazao svoju veličinu. Real je prošao Juventus nakon nevjerojatne drame…

Portugalac je u uzvratu u Madridu kod vodstva Juventusa 3:0 u 97. minuti realizirao jedanaesterac i odveo branitelja naslova u polufinale. Udarac s bijele točke nije imao priliku braniti Gianluigi Buffon jer je legendarni talijanski vratar ranije dobio crveni karton zbog napada na suca nakon dosuđenog penala.

“Juventus je odigrao odlično, Buffon je branio sjajno, ali ne razumijem zašto se bune. Bio je čisti penal. A i da nije, bio bi gol. Nakon svega, morao sam se smiriti i pripremiti za izvođenje penala”, komentirao je Ronaldo, dok se Gigi nije smirio ni nakon utakmice.

“Normalna osoba nakon takve utakmice ne može svirati toliko sumnjivu situaciju, osim ako na mjestu srca nema ništa – smeće. To onda nisu ljudi, tako to rade životinje. Tako to ne rade ljudi.”

U trenutku dok je Buffon davao ovu izjavu, Ronaldo je prošao pored njega, a legendarni Talijan na trenutak se smirio, zagrlio Portugalca i čestitao mu na prolasku. “Volim te”, odgovorio je Ronaldo.

Njihov susret oduševio je navijače oba kluba…

Komentari

komentara

« Povratak