A DO NEDAVNO SU BILI SUIGRAČI: Bonucci i Chiellini se obrušili na Cristiana Ronalda!

FOTO:

Zvijezde Juventusa prokomentirale su odlazak Cristiana Ronalda. Njihov je stav, bi bilo bolje da je to učinio i ranije…

Cristianu se ovo neće svidjeti!

Giorgio Chiellini i Leonardo Bonucci osvrnuli se na igru Juventusa nakon odlaska Cristiana Ronalda. Na iznenađenje mnogih, Talijani smatraju kako je trebao otići i ranije.

„Postalo je jasno da Ronaldu trebaju novi izazovi i nova momčad koja će igrati za njega, jer kad ju pronađe onda je ključan. Pokazao je to posljednjih mjeseci i u tri godine koje je proveo s nama. Juventus je krenuo u proces pomlađivanja i da je Ronaldo ostao bio bi od velike koristi, ali on bi možda više mislio o sadašnjosti nego o budućnosti.”, započeo je Chiellini pa nastavio:

„Otišao je 28. kolovoza. Bilo bi bolje da je otišao ranije. To nas je koštalo. Šokiralo nas je to i po mom mišljenju to smo platili u bodovima. Da je otišao 1. kolovoza, bolje bismo se pripremili.”

Momčad Massimiliana Allegrija očito se oporavila od odlaska Ronalda te je upisala šest pobjeda zaredom u svim natjecanjima. Još jedan senator u Juveu smatra kako u momčadi sada vlada veće zajedništvo:

„To je apsolutna istina! U nedavnoj prošlosti izgubili smo tu karakteristiku. Igrali smo s velikim šampionom poput Ronalda i sve smo radili da ga što bolje iskoristimo misleći kako može riješiti sve utakmicu. Ove godine imamo drugačiji pristup i to nam odnosi pobjede!”

Komentari

komentara

« Povratak