A TREBAO JE OTIĆI ZA VELIKI IZNOS: Evo gdje odlazi Ivan Lepinjica!

FOTO:

Sredinom 2020. godine Ivan Lepinjica bio je označen kao velika zvijezda Rijeke, a prema ‘Transfermarktu’ vrijedio ja 1,2 milijuna eura.

Tada se također špekuliralo o velikom transferu te kako mladog veznjaka prate neki ugledni europski klubovi. Međutim, to se ipak nije dogodilo pa je 23-godišnjak još uvijek u Rijeci. No, kako piše Index.hr dogovorena je iznenađujuća posudba!

Naime, Ivan Lepinjica odlazi u drugu njemačku ligu gdje će do kraja sezone nositi dres Arminije iz Bielefelda. Riječ je o pomalo iznenađujućem transferu s obzirom na rejting koji je Lepinjica donedavno uživao.

Naime, u proteklim prijelaznim rokovima pojavile su se glasine da ga želi više europskih velikana, a među njima se isticalo ime Rangersa. Mladi veznjak se dokazao sjajnim igrama na Rujevici i u vrlo kratkom roku je postao jedan od nositelja igre. Već prošle sezone je igrao dosta manje te je započeo samo osam prvenstvenih utakmica.

Time se nastavio trend velikog broja odlazaka s Rujevice. Rijeku su u ovom prijelaznom roku već napustili Robert Murić, Ivan Pavičić i Hrvoje Smolčić, dok je velik broj mlađih igrača poslan na posudbe.

Komentari

komentara

« Povratak