ADIDAS JE PROŠLOST: Dinamo od sljedeće godine ima novog dobavljača dresova!

FOTO:

Dinamo će od sljedeće godine imati novog tehničkog sponzora nakon što je od 2017. godine to bio Adidas. Hrvatski prvak ugovor s njemačkom tvrtkom ima do 2024. godine, ali ga neće obnoviti pa će tehnički sponzor od sljedeće godine biti britanska tvrtka Castore.

Castore je vrlo mlada tvrtka osnovana 2015. godine koja je u dosta kratkom roku sklopila suradnju s velikim sportskim brendovima. Jedan od dioničara je i Andy Murray koji ima i vlastitu liniju proizvoda AMC (Andy Murray Collection), a Castore je tehnički dobavljač Aston Villi, Newcastleu, Bayeru iz Leverkusena, Feyenoordu, Sevilli i Rangersima, između ostalih klubova.

Dinamo adidasu svih ovih godina nije bio pretjerano važan pa hrvatski prvak nije imao puno izbora niti ga se puno pitalo oko samog dizajna dresova. Dobio bi nekoliko prijedloga i morao je odabrati dres, dok bi u suradnji s Castoreom priča trebala biti puno drukčija.

Dinamo bi trebao biti puno slobodniji kad je dizajn dresova i ostale opreme u pitanju, a i ponuda samih artikala koje će proizvoditi Castore trebala bi biti puno šira nego što je bila od strane adidasa.

Adidas je u Dinamovoj povijesti bio prvi dobavljač dresova, a nakon njega to su bili Puma, Umbro, Lotto pa opet adidas, pa Diadora, Puma i onda od 2017. godine još jednom adidas.

Komentari

komentara

« Povratak