ALARMANTNO STANJE: Velika pobuna zvijezda u Elfu, izbornik u problemima!

FOTO:

Njemačka reprezentacija se uoči Europskog prvenstva nalazi u lošoj atmosferi, barem tako pišu tamošnji mediji. Izborniku Joachimu Lowu biti će ovo zadnje veliko natjecanje na klupi bivšeg svjetskog prvaka, nakon Eura će ga naslijediti Hansi Flick.

Bild javlja da su igrači vrlo nezadovoljni njegovom taktikom, odnosno formacijom 3-5-2 koju forsira u zadnje vrijeme. Pogotovo se to odnosni na zvijezde iz minhenskog Bayerna jer su već godinama naviknuli igrati s četiri igrača u zadnjoj liniji. Njihovo mišljenje i nezadovoljstvo dijeli ostatak svlačionice jer smatraju kako će s četvoricom u obrambenoj liniji, igra djelovati daleko bolje.

Iskusni Low se nikada nije dosada susreo s ovakvim problemom u Elfu, na njemu ostaje da riješi goruću situaciju na najbolji mogući način. Javnost je pozitivno reagirala nakon što je opet pozvao prekaljene senatore poput Thomasa Mullera i Matsa Hummelsa.

Također valja istaknuti kako je Njemačka jedan od domaćina ovog Eura, a svoje će utakmice grupnog dijela natjecanja igrati na Allianz Areni u Munchenu. Nijemci Euro otvaraju 15. lipnja nogometnim klasikom protiv Francuske.

Komentari

komentara

« Povratak