ANTONIO CONTE OPAKO KALKULIRA: Talijan želi Chelseaev novac i Realovu klupu!

FOTO:

Talijanski trener Antonio Conte trenutno je u vrlo zanimljivoj situaciji. Ako se stvari budu odvijale po planu, mogao bi itekako profitirati.

„Pat“ pozicija

Talijan Antonio Conte i dalje je pod ugovorom s Chelseajem, iako je ljetos maknut s radnog mjesta trenera londonskog kluba te ga je zamijenio Maurizio Sarri. Naime, vlasnik Chelsea, ruski milijunaš Roman Abramovič je procijenio kako mu se više isplati plaćati Talijana do isteka ugovora nego mu isplatiti 10 milijuna eura odštete.

Međutim, Conteu ovakva situacija nikako ne odgovara jer ga u Real Madridu vide kao potencijalnog nasljednika Julena Lopeteguija. Talijanski mediji tvrde kako je Conte angažirao odvjetnički tim koji bi trebao ispregovarati konačan raskid od Chelsea. Conte navodno od uprave Chelsea traži isplatu od četiri milijuna eura i „čiste papire“ za selidbu u Madrid!

Podsjetimo, Real je jučer ubilježio još jedan poraz, od Levantea, 1-2. Ovime se produžio katastrofalni niz bez pobjede u pet utakmica i evidentno je kako su treneru Lopeteguiju dani odbrojeni u „kraljevskom klubu“.

NOĆNA MORA SE NASTAVLJA: Henry debitirao porazom, a nećete vjerovati na kojem mjestu se nalazi Monaco!

SENZACIJA IZ MADRIDA: Iz Reala odlazi trener, ali i jedna od najvećih zvijezda!?

Komentari

komentara

« Povratak