AS: Barcelona pronašla zamjenu za Piquea!

FOTO:

Gerard Pique bio je jedan od najboljih stopera prije nekoliko godina, ali Barcelona je svjesna kako je njegovo vrijeme prošlo.

Zbog toga je Barcelona krenula u potragu za njegovim nasljednikom i čini se kako je potraga završena. Naime, španjolski AS danas piše kako je katalonski div odlučio kontaktirati agenta Falija Ramadanija koji zastupa Kalidoua Koulibalyja, 30-godišnjeg braniča Napolija.

“Barcelona ga smatra idealnim braničem za Xavijevu momčad – kako zbog njegove snage tako i zbog sposobnosti držanja lopte. Također, cijene njegovu brzinu, razumijevanje igre i skok-igru. Vide ga kao savršenu zamjenu za Gerarda Piquea kojemu je, u najboljem slučaju, ostala još jedna sezona”, navodi As.

“Razmišljajući o obrambenom tandemu Araujo – Koulibaly mnogi u Barceloni trljaju ruke, dok bi im alternativa bili Eric Garcia i Andreas Christensen. Time bi žrtvovali Samuela Umtitija i Clementa Lengleta”, nastavlja španjolski medij.

Senegalac je ne tako davno bio na korak do prelaska u engleski Premiership, ali gazda Napolija je tražio preveliku cifru za transfer…

Komentari

komentara

« Povratak