AS LANSIRAO SENZACIJU: Real Madrid treba dovesti ovog Hrvata!

FOTO:

Iako je Carlo Ancelotti prije nekoliko dana potvrdio kako Real Madrid više neće tražiti pojačanja, ugledni AS tvrdi kako se traži mladi napadač.

Točnije, traži se igrač koji bi trebao biti zamjena za velikog Karima Benzemu: “Izbor će pasti na mladog nogometaša, dostupnog po razumnoj cijeni”, objavio je madridski As i potom naveo nekoliko kandidata za tu ulogu.

Na listi se nalazi i poznati Hrvat koji se zove Roko Šimić, sin legendarnog Darija Šimića. “Rođen je u Milanu i mladi je hrvatski reprezentativac. Sljedeće je veliko ime Red Bull Salzburga. U juniorskoj Ligi prvaka je zabio sedam golova, a u Salzburgovoj filijali u drugoj ligi 19. S 1.90 metara bio bi drugačiji profil napadača od Benzeme”, piše As.

Šimić ugovor s austrijskim prvakom ima do 2025. godine, a procijenjena vrijednost mu je pet milijuna eura. Salzburg ga je prošle godine Lokomotivi platio četiri milijuna eura.

Kao druge opcije za Real As navodi Stuttgartovog Sašu Kalajdžića (25 godina), Ajaxovog Briana Brobbeyja (20), Salzburgove Noaha Okafora (22) i Benjamina Šeška (19), Jonathana Burkardta (22) iz Mainza, Georginija Ruttera (20) iz Hoffenheima i Chelseajevog Armanda Broju (20).

Inače, ta uloga zamjene Benzemi bila je bačena Luki Joviću, ali Srbin je podbacio u dresu ‘Kraljeva’. Nakon tri godine čak su ga pustili da ode bez odštete u Fiorentinu.

Komentari

komentara

« Povratak