BIT ĆE TO BRUTALAN STADION: Pogledajte kako izgleda Realovo renoviranje Bernabeua!

FOTO:

Španjolski prvak Real Madrid već više od godinu dana radi na obnovi legendarnog stadiona Santiago Bernabeu. Modrić i društvo zato svoje utakmice igraju na pomoćnom stadionu Alfredo Di Stefano koji nema veliki kapacitet, no s obzirom na situaciju to nije nikakav problem.

Novo izdanje mitskog stadiona će imati novi travnjak koji će biti jedan od najboljih na svijetu, postavljanje i skidanje travnate podloge će trajati samo nekoliko minuta. Također, jedna tribina je renovirana a sada je na red stigao i pomični krov. Real se zaista primio posla….

Sve bi trebalo biti gotovo najkasnije do ljeta odnosno početka iduće sezone, ali predviđa se da će građevinski dio posla završiti i ranije kako bi navijači mogli na novi stadion čim to dopusti epidemiološka situacija. Španjolske vlasti trenutno provode restriktivnu politiku u zemlji zbog pandemije koronavirusa koja sve više hara Europom.

Predviđeno je da će renovacija Santiago Bernabeu koštati oko 500 milijuna eura. Kako teku radovi na stadionu možete pogledati ispod u videu…

Komentari

komentara

« Povratak