Bivši argentinski reprezentativac kupio kultni engleski klub!

FOTO:

Nakon višemjesečnih glasina i pregovora, bivši argentinski reprezentativac i službeno je postao vlasnik kultnog engleskog kluba.

Najpoznatiji prevareni nogometaš

Nekadašnji igrač Barcelone i Milana, Maxi Lopez postao je novi vlasnik Birmingham Cityja. Klub je to koji postoji čak 147 godina, a koji trenutno nastupa u engleskom Championshipu.

Bivši argentinski nogometaš u kratkom je videu na Twitteru najavio je svoju novu ulogu u Birminghamu, a na kratkoj se snimci vidi kako Lopez hoda po terenu stadiona St Andrews. Uz objavu stoje riječi: „Kod kuće“. Ovime je 38-godišnji Maxi je prvi Argentinac koji je u vlasničkoj strukturi nekog od engleskih klubova. Birmingham je nekadašnji premierligaš i navijači vjeruju da će s novim vlasnikom doći i povratak u društvo najboljih engleskih klubova.

Spomenimo i kako nogometna javnost Lopeza pamti po velikom skandalu koji je izazvala njegova bivša supruga, Wanda Nara. Atraktivna Wanda je prevarila svog tadašnjeg supruga Maxija Lopeza s njegovim kolegom i jednim od najboljih prijatelja Maurom Icardijem, za kojeg se nakon cijele afere i udala.

Komentari

komentara

« Povratak