Bivši hrvatski reprezentativac završio igračku karijeru u 27. godini

FOTO:

Igor Bubnjić, bivši hrvatski reprezentativac, završio je profesionalnu nogometnu karijeru u 27. godini. Posljednje tri sezone mučile su ga ozljede, pokušavao se vratiti u malteškom Hiberniansu, ali nije išlo.

Igrao je za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a dvaput je igrao i za A selekciju pod vodstvom Igora Štimca u prijateljskim utakmicama protiv Južne Koreje i Portugala.

“Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim nažalost sam bio primoran zaključiti profesionalnu nogometnu karijeru. Razlog tome su ozljede zbog kojih sam imao tri operacije te tri godine neuspješnih terapija koje mi nisu omogućile povratak na travnjak. Kroz karijeru sam doživio puno prelijepih trenutaka, uključujući uspone i padove. Imao sam priliku upoznati odlične osobe, kao i uživati u podršci navijača. Želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu, Slaven Belupu, Udineseu, Carpiju i Bresciji koji su mi dali priliku da budem dio njihove nogometne obitelji, ali sad je vrijeme da se upustim u novu avanturu i izgradim novu karijeru u nogometu. Hvala svima”, napisao je.

Karijeru je započeo u Slaven Belupu iz kojeg je u ljeto 2013. za milijun i pol eura prešao u talijanski Udinese. Uslijedile su posudbe u Carpi, Bresciu i Inter iz Zaprešića, a od 2018. je bio član Hiberniansa za koji je odigrao jednu utakmicu.

KAKVA MAGIJA: MODRIĆ ZABIO JEDAN OD NAJLJEPŠIH GOLOVA U KARIJERI

Došao je kao zamjena za Hazarda, a samo pola godine kasnije traži novi klub

Komentari

komentara

« Povratak