BIVŠI IGRAČ DINAMA SAVJETUJE MODRE: “Dovedite tog vratara!”

FOTO:

Postalo je jasno kako će se aktualni hrvatski prvak Dinamo tijekom zime pojačati na vratarskoj poziciji. Već je procurilo nekoliko imena, i to vrlo zanimljivi vratari.

Kao prva opcija spominje se kapetan Rijeke, Nediljko Labrović, ali uprava kluba postavila je paprenu cijenu zbog koje bi Dinamo trebao srušiti vlastiti rekord što se tiče ulaznog transfera. Dalje, kao druga opcija procurilo je ime Ive Grbića koji je rezervna opcija u velikom Atletico Madridu. A sada stiže jedan zanimljiv savjet od strane bivšeg igrača Dinama, ali postavlja se pitanje je li to uopće realno da se ostvari.

Naime, Primož Gliha bio je član Dinama kratko dvije godine u devedesetima dok danas radi kao izbornik Kosova. U razgovoru za Sportske novosti prošao je kroz aktualnosti u Maksimiru pa je čak dao savjet što se tiče novog vratara:

“Iz moje reprezentacije vratar Arijanet Murić. Brani u Engleskoj, za Burnley. Prije toga bio je u Manchester Cityju. S njim bi Dinamo svake godine osvojo naslov prvaka Hrvatske! Sjajan je vratar, odličan čovjek. Ima skoro dva metra. Sad su u Burlney na ljeto doveli mladog reprezentativca Engleske, Jamesa Trafforda, pa je Murić rezerva. Brani na kup utakmicama, za ‘desetku’. Samo što on ima veliku plaću u Engleskoj. Ali Dinamo ne bi pogriješio kad bi ga doveo.”

A sad pazite ovo, Arijanet Murić vrijedi čak devet milijuna eura prema Transfermarktu. Dok je branio za Modre, prvi reprezentativni vratar Dominik Livaković vrijedio je 15 milijuna eura.

Podsjećamo, Dinamo je trenutno na dva vratara, a to su Ivan Nevistić i Danijel Zagorac.

Komentari

komentara

« Povratak