BIZARAN RAZLOG: Otkriveno zašto je Nantes odabrao Vahu, a ne Slavena Bilića!

FOTO:

Prošli tjedan je potvrđeno kako je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić preuzeo momčad saudijskog Al Ittihada. Također, otkriveno je kako je za njega bio zainteresiran i francuski Nantes, ali je na kraju odustao zbog trivijalnog razloga.

Pobijedio Vaha

Nakon stanke od deset mjeseci, Slaven Bilić se vratio trenerskom poslu. Hrvat je prošli tjedan postao trener saudijskog Al Ittihada, iako je za njega bio zainteresiran i francuski prvoligaš Nantes.

Kako danas piše France Football, bivši hrvatski izbornik nije dobio posao kod Francuza jer je tako odlučio predsjednik Nantesa Waldemar Kita. Naime, Kita je procijenio kako bi Slavenovo nepoznavanje francuskog jezika mogao biti problem stoga su mu preko menadžera poslali odbijenicu. Ovo je  pomalo bizaran razlog jer je poznato da ni jedan od bivših trenera Nantesa, Claudio Ranieri, nije znao jezik.

Konačno, Francuzi su se odlučili za bivšeg trenera Dinama, Vahida Halilhodžića. Vaha jako dobro poznaje kulturu i jezik, s obzirom da je u Nantesu igrao od 1981. do 1986., a u klupskoj je povijesti ostao zapamćen kao jedan od najzaslužnijih za osvajanje La Championnata 1983. godine.

ZAŠTO SE TO DOGAĐA? Luka Modrić otkrio što se događa u svlačionici ‘Kraljeva’!

POSTAJE NAJVEĆI LUZER U NOGOMETU: Mourinho za loš rezultat optužio policiju, a ovi mu sa stilom odgovorili!

Komentari

komentara

« Povratak