BJELICA NASMIJAO NOVINARE: „Gađaj golmana pa će lopta u rašlje, dosad je išla u semafor…“

FOTO:

Dobra atmosfera vlada u redovima osječkih Bijelo-plavih uoči četvrtfinala Kupa protiv Belupa, što se moglo vidjeti i na press konferenciji. Trener Osijeka i prvotimac Amer Hiroš odgovarali su na pitanja okupljenih novinara.

Bjelica je istaknuo kako je zadovoljan radom i angažmanom BiH nogometaša pristiglog iz Mladosti Kaknja, ali naravno da može još više napredovati, pogotovo se to odnosi u segmentu obrambenih zadataka.

Hiroš se u prošloj utakmici protiv Lokomotive našao u vrlo izglednoj situaciji ali nije zabio, unatoč tome što ima dobar udarac.

“Ne znam što da kažem. To je djelić sekunde, može se dogoditi da uđe, a može da ode preko” – rekao je Hiroš, a onda se uključio Bjelica sa savjetima.

“Ma on gađa samo rašlje. On ako ne pogodio rašlje njemu ne vrijedi gol. Ja sam mu rekao i prošlu utakmicu, treba samo gol pogodit. Na takvom terenu gdje je teško vratarima, kad deset igrača stoji ispred njega, bitno je samo pogoditi gol. Ali on baš želi pauka srediti” – rekao je Nenad i nastavio:

“Ha je, čuj… Ne možeš baš svaku utakmicu zabiti takav gol. Nekad moraš zabiti prljav gol, odbitak neki. Ne mora svaki gol biti takav da se vrti na Eurosportu. Možda da počneš gađat golmana? Gađaš golmana, ode u rašlje. Dosad si gađao rašlje, odlazila je u semafor.” – poručio je najbolji trener HNL-a te nasmijao novinare.

PROGLAŠEN KRIVIM: KARIM BENZEMA OSUĐEN NA ZATVOR, EVO KAKVA JE KAZNA ZA ZVIJEZDU REALA!

Komentari

komentara

« Povratak