GOSPODIN IZ ITALIJE: Trener Atalante oduševio izjavom nakon utakmice!

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Gian Piero Gasperini izgledao je kao jako utučen čovjek na presici nakon utakmice. Kao da nije mogao vjerovati da je njegova momčad tako teško stradala u sudaru s Dinamom, doživjevši pravu totalku.

“Ja svojim dečkima ne mogu zamjeriti ništa. Htjeli su, iskazali su volju i želju, ali u prvom poluvremenu nismo mogli ništa. U drugom dijelu smo mogli parirati, bilo je izjednačenije, ali Dinamo nas je nadvisio u svim elementima nogometne igre. Zagrebački klub je potpun zasluženo ostvario ovu visoku pobjedu”, kazao je Gasperini.

“Tako smo igrali i u Serie A. Ali Dinamo nas je nadvisio, dobili smo pravu lekciju. Nismo im se jednostavno mogli suprostaviti. Dinamo nas je u svim aspektima nadvisio. Ova utakmica nam mora biti pouka. Dinamo je bio u prednosti jer u kontinuitetu igra europska natjecanja, to se vidjelo na utakmici. U svakom pogledu, u tjelesnom, igračkom. Dinamovi igrači imaju iskustva igranja u takvim natjecanjima, nama je to prvi izlazak u Ligu prvaka. Igra koju je pokazao Dinamo može nam biti smjer za buduće utakmice u Serie A. Mi ćemo iz ove utakmice izvući pouku, ne samo za Ligu prvaka, već i ua Serie A. U slijedećoj, uzvratnoj utakmici s Dinamom biti ćemo sigurno drukčiji”, tvrdi trener Atalante pa je potom oduševio pohvalama:

“Nakon ove lekcije, nakon ove pouke Dinama, mi jednostavno moramo krenuti naprijed. Da, primamo dosta pogodaka i u talijanskom prvenstvu, ali trebamo raditi na tome. Dosadašnje moje iskustvo kazuje da se Atalanta uvijek dizala nakon teških poraza. Liga prvaka je druga razina natjecanja, to se danas zorno vidjelo. Dinamo je momčad koja je navikla igrati u takvom natkecanju, na visokoj razini”, aključio je Gasperini.

USTANITE I ZAPLJEŠĆITE: NA OVU SLIKU JE PONOSNA CIJELA HRVATSKA!

POČETAK IZ SNOVA: Pogledajte golčinu za velika tri boda juniora Dinama

Komentari

komentara

« Povratak