BOMBASTIČNO POJAČANJE: Osijek doveo vratara iz europskog velikana!

FOTO:

Nakon Radeljića i Kamenara, Osječani su potpisali još jedno igračko pojačanje za iduću sezonu. Riječ je donedavnom vrataru Olympiakosa, 23-godišnjem Ivici Ivušiću!

Ivušić je jednu polusezonu bio na posudbi u Istri iz grčkog diva, u kojeg se vratio ali nije upisao niti jedan službeni nastup i raskinuo je ugovor. S Bijelo-plavima je potpisao četverogodišnji ugovor, a oštru konkurenciju će imati u Marku Malenici, Krševani Santini i ozlijeđenom Marijanu Antoloviću.

S Osijekove web-stranice prenosimo Vam njegove dojmove:

„Prihvatio sam takav izazov iako je bilo i nekih drugih ozbiljnih ponuda, pa i onih klubova koji su najozbiljniji rivali Osijeku. Što se tiče konkurencije, ona je uvijek pozitivna i sve će nas tjerati na maksimalan angažman. Malenicu znam od ranije jer smo se susretali i u mlađim reprezentativnim vrstama, a Santini je također odličan vratar, s puno iskustva.“

Rođeni Riječanin imao je ponudu splitskog Hajduka, no odlučio se izabrati prvoligaša s Drave. Uz Slavoniju je rodbinski vezan, djeda i baka vuku korijene iz baranjskog Karanjca odnosno Nijemaca iz vukovarsko-srijemske županije.

Talijani najavljuju bombu: Jedan od najboljih veznjaka Europe prihvatio ponudu Intera!

Komentari

komentara

« Povratak