BREAKING: Još jedna poznata europska liga proglasila kraj natjecanja i novog prvaka!

FOTO:

Unatoč jasnim porukama predsjednika UEFA-e Aleksander Čeferina prema kojima se europske lige moraju privesti kraju, još jedna država je proglasila kraj natjecanja i prvaka, javlja britanski Express. Škotski Premiership je tako obustavio sezonu 2019/2020 te pobjednikom proglasio FC Celtic. Legendarni klub je tako nastavio dominaciju u Škotskoj, devetu sezonu zaredom osvojili su ligu.

Drugo mjesto zauzeo je ljuti rival Glasgow Rangers, naši reprezentativci Borna Barišić i Nikola Katić zaostali su za Celticom čak 13 bodova. Iz lige je ispao poznati Hearts, nekadašnji škotski predstavnik u europskim natjecanjima ponovno se vratio u drugorazredni Championship.

Nakon što se vodstvo lige konzultiralo sa svih 12 klubova prve lige, odlučeno je da trenutni poredak bude konačan. Iza vodećeg dvojca završili su Motherwell, Aberdeen te Livingston. Čelnik škotske lige Murdoch MacLennan izjavio je:

„Prvo, želim uputiti iskrene čestitke Celticu na osvajanju Premiershipa te izraziti žaljenje zbog Heartsa jer su ispali iz lige. Svi smo mi radje željeli vidjeti ispunjenje stadione, navijače te igrače na travanju, no zaključak je bio da je ovo najbolje riješenje s obzirom na trenutnu situaciju.“

Za kraj je dodao da je COVID19 zaustavio mnoga sportska natjecanja te da ćemo ove posljedice osjećati još dugo vremena. Nova sezona škotskog prvenstva je predviđena za 1. kolovoz.

ŽRTVA HAKERSKOG NAPADA: INTERNETOM KRUŽE 18+ FOTOGRAFIJE DILETTE LEOTTE!

SJEĆATE LI SE UOPĆE OVOG IGRAČA? “Messi i Ronaldo nisu bolji od mene, a ja jesam od Neymara”

Komentari

komentara

« Povratak