Brozović će igrati u S. Arabiji, ali će zbog alkohola živjeti u drugoj državi?

FOTO:

Ovog ljeta je sva sila europskih igrača navalila u Saudijsku Arabiju koja suhim zlatom plaća najbolje svjetske nogometaše.

U toj ligi su već Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Marcelo Brozović, Ruben Neves i druge zvijezde, a uskoro bi im se mogle pridružiti na desetine drugih. Mnogi fanovi su se pitali vrijedi li ići, čak i uz puno veću plaću nego što su imali u Europi, u zemlju koja je kulturološki drastično različita od svih europskih zemalja.

Engleski Daily Mail donosi zanimljivu priču kako su neki nogometaši doskočili tom problemu i naprosto neće živjeti u Saudijskoj Arabiji u kojoj vladaju strogi i konzervativni zakoni. Umjesto toga, živjet će u Bahreinu, susjednoj državi koja je od nekih najvećih saudijskih klubova udaljena između 70 i 100 kilometara.

U Bahreinu je puno bogatiji noćni život i turistička ponuda u obliku restorana i sličnih uslužnih djelatnosti, a Daily Mail piše kako je jedan od ključnih razloga taj što je u Bahreinu dozvoljeno piti alkoholna pića u javnosti. Zasad će tamo živjeti obitelji europskih nogometaša, ali neki bi se mogli za stalno preseliti pa putovati na treninge.

NAPOKON ODGOVOR IZ MAKSIMIRA: DINAMO SREDIO DRUGI TRANSFER OVOG LJETA!

Komentari

komentara

« Povratak