ČEKA SE SLUŽBENA PRESUDA: Ivan Klasnić će dobiti višemilijunsku odštetu zbog pogreške Werderovih liječnika!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić je konačno dočekao pravdu nakon 13 godina sudskog spora sa bivšim Werderovim doktorima. Zbog bubrežne disfunkcije je nekadašnji Vatreni morao prekinuti igračku karijeru, dan danas ima zdravstvenih problema zbog liječničkog propusta.

Bivši hrvatski napadač je tužio tadašnji liječnički dvojac Werdera, Götz Dimanski i Manju Guha, da nisu na vrijeme prepoznali bolest koju je imao, a koja se mogla dijagnosticirati najobičnijom analizom krvi. Medicinski vještak je nakon istrage ustvrdio da su doktori napravili niz velikih grešaka te da se za njegovu bolest znalo od 2002. godine.

Njemački mediji javljaju da se Klasnić dogovorio s klubom, obje strane su nakon dugo vremena pristale na uvjete. Očekuje se da će sud u roku tri tjedna donijeti presudu u njegovu korist, klub će mu morati isplatiti odštetu od čak tri milijuna eura.

Ivan Klasnić operirao je bubreg tri puta, njegovo tijelo dva puta je odbacilo bubreg od majke i oca, a posljednju transplantaciju imao je 2017. godine. U karijeri je osim za Werder nastupao za Nantes, Bolton, St. Pauli i Mainz.

SVAĐA NA TRENINGU BARCELONE: POTUKLI SE MESSI I GRIEZMANN!

DALMATINSKI HUMOR JE SPEKTAKL: Pogledajte što navijači Hajduka pišu nakon tragedije protiv Lokomotive…

Komentari

komentara

« Povratak