Cvitanović: Ja bih najbolje složio Dinamo (HNL)

FOTO:

“Već mi je stvarno pun kufer da se isti ljudi stalno guraju, ispada da nitko drugi ništa ne zna. Ja sam apsolutno spreman za klupu i znam što momčadi treba”, kaže Cvita

Svi, apsolutno svi igrači Dinama su dužnici, svi se danas moraju iskazati, podići! Nema tu pojedinaca, cijeli kolektiv je zakazao. Naravno, u svakom kolektivu netko zakaže više, a netko manje. Međutim, kad se secira ova momčad Dinama, onda je zaista nepotrebno isticati pojedince jer kompletna momčad ne izgleda dobro, od obrane, preko vezne linije do napada, rekao je u razgovoru za Sportske novosti Igor Cvitanović pa dodao:

“To je istina, tako da neke pojedince posebno isticati nema potrebe i potpuni je promašaj. Ne možete jednog, dvojicu ili trojicu kriviti za bilo što, kad momčad ne igra dobro.””Vidim da se sad mnogi treneri nude Dinamu, svi živi sve znaju… Ispada da nitko ne zna bolje od tih trenera koji šalju ponude u Maksimirsku 128. Svi su najpametniji”, istaknuo je Cvita pa jasno poručio: “Ja bih najbolje složio Dinamovu momčad i s njom napravio uspjeh!”

Komentari

komentara

« Povratak