DAILY MAIL LANSIRAO VELIKU VIJEST: RB Leipzig postavio cijenu za Gvardiola!

FOTO:

Sjajni hrvatski reprezentativac te član njemačkog RB Leipziga, Joško Gvardiol, prema svemu sudeći će napraviti veliki transfer ovog ljeta.

Gotovo da ne postoji europski velikan koji ne želi Gvardiola vidjeti u svojoj momčadi. Praktički svaki dan znamo vidjeti nove transfer špekulacije o njegovom velikom transferu pa je tako zimus navodno i bio blizu prelaska u Premiership gdje je najveći interes pokazao Chelsea.

Tako nam je danas stigla nova priča. Naime, engleski Dail Mail piše kako je RB Leipzig postavio cijenu za Gvardila, a ona iznosi nestvarnih 115 milijuna eura! Tko plati taj iznos, može odvesti Gvardiola, naravno, pod uvjetom da se uspije dogovoriti i s igračem.

Ovaj detalj, kako naglašava Daily Mail, izbacuje iz utrke one klubove koji su iz prikrajka pratili situaciju s Gvardiolom. To su klubovi poput Newcastlea i Tottenhama. Njima je tako visoka odšteta neprihvatljiva pa je sada već jasno da će se povući i da neće ni pokušati slati ponude kad počne ljetni prijelazni rok. U istu kategoriju spada i Liverpool.

Spominjao se i Manchester United, klub koji se na ljeto planira riješiti Harryja Maguirea i Victora Lindelofa te bi volio dovesti veliko ime na stopersku poziciju, ali sada je jasno da od toga također neće biti ništa, navodi Daily Mail. Kao razlog Unitedovog odustajanja ponovno se ističe velika odšteta.

Kao glavni favoriti za dovođenje Gvardiola najviše se vode Manchester City i Chelsea…

Komentari

komentara

« Povratak