Didier Drogba otkrio što misli o Messiju i mnogima se neće svidjeti njegovo mišljenje

FOTO:

Didier Drogba iskreno je progovorio o jednom od najvećih igrača današnjice, Lionelu Messiju. Mnogima se neće svidjet njegovo mišljenje…

Zadnja prilika za veliki uspjeh?

Kako ne bi ušao u neslavnu skupinu onih velikana koji, usprkos briljantnoj igračkoj karijeri, nisu uspjeli ostvariti nikakav uspjeh s reprezentacijom, Lionel Messi se mora itekako potruditi na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Na idućem će prvenstvu imati 35 godina i šanse za dokazivanje u nacionalnom dresu će biti znatno manje nego što su trenutno.

Bez obzira što se smatra jednim od najboljih (ako ne i najbolji) igrača današnjice, po mnogima, Messiju za ulazak u elitno društvo najvećih nogometaša svih vremena, ipak fali osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu.

Na Messija se u posljednjem intervjuu osvrnuo i slavni Didier Drogba.

„Osvajanje Svjetskog prvenstva učinilo bi ga legendom“

Chelseajeva legenda vjeruje kako su Pele i Diego Maradona i dalje korak ispred Messi i to prije svega zbog svojih iznimnih postignuća u reprezentativnom dresu.

Osvajanje Svjetskog prvenstva učinilo bi ga legendom.“, smatra Drogba.

On je izniman, ali i dalje nije na razini igrača kao što su Pele ili Maradona. Nije daleko od njih, ali fali mu ta jedna stepenica.“, iskreno je ustvrdio Drogba.

Možda već ovo ljeto Messi postigne taj, dugo željeni, reprezentativni uspjeh. Argentina je prema kladionicama peti najizgledniji kandidat za osvajanje Mundijala. Ispred nje su Njemačka, Brazil, Francuska i Španjolska.

Komentari

komentara

« Povratak