DINAMO NASTAVLJA ŠOKIRATI NAVIJAČE: Cijene za Superkup protiv Hajduka su nevjerojatne!

FOTO:

Dinamo i Hajduk 15. srpnja na Maksimiru igraju utakmicu za trofej Superkupa, a nakon što je prvak Hrvatske objavio cijene ulaznica, navijači Modrih prilično su bijesno reagirali na odluku uprave kluba.

Naime, u Dinamu su podigli cijene godišnjih ulaznica za više od 60 posto, a još je skuplja karta za prvu utakmicu ove sezone.

Najjeftinija je ulaznica za sjevernu tribinu, 10 eura (75.35 kune), zapad gore stoji dvostruko više, 20 eura ili 150.69 kuna), a zapad dolje 25 eura ili 188.36 kuna. Za usporedbu, lani se na utakmicu istog natjecanja protiv istog protivnika moglo za 40 kuna na sjevernu tribinu, 80 na zapad gore, a 100 kuna na zapad dolje, praktički upola jeftinije.

Navijači Dinama su na službenoj Facebook stranici ogorčeno i razočarano komentirali nepopularnu odluku kluba.

“Vi ste opasno zabrijali… u odnosu na prošlu sezonu cijena za superkup je bila 100 kuna, sad je 25 eura, znači otprilike 100% poskupljenje… meni je jasno da je nekakva takoreći inflacija i da cijena neće biti kao prošle godine… ali baš da poskupi za duplo nije uredu… pogotovo uzimajući u obzir stanje stadiona… za neki uređeniji stadion okej, ali za ovo je debelo precijenjeno.”

“Sramotno poskupljenje, u drugom mjesecu ulaznica za derbi je bila duplo jeftinija. SRAMOTA! Samo režete igračima i poskupljujete navijačima siguran put u propast.”

“25 eura za zapad dolje, oprostite, ali nažalost ne mogu si to priuštiti tako da ću gledati na televiziji. Sretno, Dinamo.”

“Kaj se svi čudite ko pura dreku, kad su izašle cijene godišnjih, bilo je očito da budu išle i cijene pojedinačnih ulaznica gore.”

“Bilo bi idealno kad bi sve bile po 10 eura. Jer bi se na taj način približili navijačima i siguran sam da bi bio pun stadion. Dobili bi ste jednu pozitivnu sinergiju između kluba i navijača.”

“Jeste li normalni s cijenama za zapad, pa ne igramo protiv Cityja…”

“Ako se ne varam, u veljači je bilo 13 eura zapad dolje, sada je 25 eura. Fino”, samo su neki od komentara.

Članovi imaju pravo prvokupa od petka isključivo internetskim putem od 11 do 23:59, a za sve ostale prodaja kreće također online dan poslije od 11 sati. Fizička prodaja eventualnih preostalih utakmica kreće u četvrtak od 11 do 19 sati.

Komentari

komentara

« Povratak