DINAMO U OFENZIVI: U Maksimir se vraća velika nada hrvatskog nogometa!

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

U proteklih nekoliko godina Dinamo je napustilo nekoliko strašnih talenata, a jedan od njih je napadač Sandro Kulenović. No, on bi se sada trebao vratiti…

VELIKI POVRATAK

Kako prenosi 24sata, Dinamovi predstavnici bili su u Varšavi gdje su dogovarali transfer Sandra Kulenovića (19) u Dinamo, piše dobro obaviještena poljska Legia.net. Kulenović neće biti u zapisniku za nedjeljnu utakmicu protiv Rakowa jer su pregovori u tijeku, a sve bi se više trebalo znati tijekom ponedjeljka.

Kulenović je već bio na izlaznim vratima Legije ovog ljeta kada je engleski Barnsley za njega ponudio dva milijuna eura, klub je prihvatio, ali igrač je stopirao transfer.

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Legija ga je, zatim, posudila Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru nakon čega se vratio u Poljsku i postao standardan napadač prvoligaša.

Aktualni hrvatski prvak u napadu trenutno ima Petkovića, Gavranovića i Andrića, a dolazak Kulenovića itekako bi zaoštrio konkurenciju. Navijači Dinama očekuju zeleno svjetlo u narednim satima…

PIŠEMO PROPALO: PREDSJEDNIK BARCELONE RAZOČARAO NAVIJAČE!

ZAŠTO JE UOPĆE DOLAZIO? Atalanta potjerala igrača nakon samo 20 dana!

Komentari

komentara

« Povratak