DINAMO ZAISTA NIJE IMAO SREĆE: Evo tko prijeti Dinamu u drugom pretkolu!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas će doznati protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka, a UEFA je uoči glavnog ždrijeba opet suzila izbor mogućih protivnika.

Naime, UEFA je u 9 sati objavila podskupine i tako suzila izbor suparnika koje Dinamo može izvući, a zagrebački klub dobio je teške suparnike. Može igrati protiv Astane ili Maccabija iz Haife, dva kluba s najvećim koeficijentom među nenositeljima. Potencijalni protivnici Dinama su:

Aris Limassol (Cipar), Astana (Kazahstan) / FC Dinamo Tbilisi (Gruzija), Hamrun Spartans (Malta) / Maccabi Haifa (Izrael) i Urartu (Armenija) / HŠK Zrinjski (Bosna i Hercegovina).

Prve utakmice drugog pretkola su 25. i 26. srpnja, a uzvrati 1. i 2. kolovoza. Ždrijeb trećeg pretkola je 24. srpnja, a Dinamo će i tu biti nositelj, kao i u eventualnom play-offu.

Za plasman u najelitnije natjecanje Dinamo bi dobio 15.64 milijuna eura, a još 11.37 milijuna na ime desetogodišnjega koeficijenta. Na to sve još ide novac od ulaznica, raspodjela UEFA-inog “marketinškog poola” te po 930.000 eura za svaki osvojeni bod u skupini.

Komentari

komentara

« Povratak