Došao je kao veliko pojačanje, a sada odlazi u Poljsku…

FOTO:

Rijeka je ostala bez Pavičića, Murića i Smolčića, a bez važnog igrača prema svemu sudeći ostaje i Osijek.

Naime, ugledni portal Germanijak.hr piše na korak je od povratka u Poljsku. Posljednjih se dana Bohara povezivalo i s varšavskom Legijom, ali do dogovora nije došlo, no to ne znači da se Bohar neće vratiti u Poljsku i to baš u bivši klub – Zaglebie.

Bohar je ondje igrao od 2018. do 2021. U prvoj sezoni je zabio 10 golova, a u drugoj 15. Na početku iduće je Poljsku zamijenio Hrvatskom obukavši dres Bijelo-plavih u transferu teškom 850.000 eura.

U dvije godine u Osijeku je zabio 11 golova. Osijek mu je četvrti klub u karijeri nakon što je igrao za Muru, Maribor i Zaglebie Lubin, a mnogi su ga nazivali ‘najvećim pojačanjem Osijeka’ kada je pristigao u Grad na Dravi. Tada je Bjelica na raspolaganju na njegovojo poziciji imao Peru Bočkaja i Merveila Ndockyta, ali upravo se Slovenac spominjao kao njegova velika želja, a i Bohar nije krio simpatije prema osječkom strategu.

“Postoje ponude i prava ponuda, a kada vas nazove trener kao što je Bjelica i najavi planove koje ima, to se ne odbija”, govorio je u to vrijeme Slovenac. Osijek je taman imao europski ispit s Baselom na rasporedu, a na njemu nije bilo Bohara na raspolaganju zbog nenadanih komplikacija prilikom transfera. Kasnije je svojim igrama često opravdavao toliko veliku želju Nenada Bjelice da se upravo on priključi momčadi koja ide u borbu za domaći naslov prvaka. No, u dome nisu uspjeli. Naslov je ostao u Zagrebu, a Bohar, čini se, neće ostati u Osijeku.

SLUŽBENO: BORUSSIA DORTMUND DOVELA HRVATA!

Komentari

komentara

« Povratak