DRUŠTVENE MREŽE GORE! Lewandowski na treningu Barce pokazao svu svoju fizičku moć!

FOTO:

Poljski napadač Robert Lewandowski prije nekoliko dana i službeno je postao igrač Barcelone. Posljednji video s treninga s katalonskom momčadi je oduševio njegove fanove.

Spreman za nove izazove

Poljak Robert Lewandowski prethodnih je 10 godina bio među najboljim napadačima svijeta. Prije nekoliko dana on je Bavarsku zamijenio Katalonijom, na opće oduševljenje Barcinih navijača. Barcelona je za njega dala 45 milijuna eura, a Poljak je već na prvim treninzima pokazao da je u sjajnoj formi.

Na društvene mreže je isplivao kratak video s posljednjeg Barcinog treninga koji prikazuje Lewu kako radi sklekove. Video je brzo postao hit među navijačima katalonskog velikana, a Lewandowski je pokazao kako je itekako spreman za nove izazove.

Inače, Poljak je jučer i službeno predstavljen javnosti kao novi igrač Barcelone, a novinarima se obratio ovim riječima:

„Dobar dan, moje ime je Robert. Ja sam iz Poljske, sada živim u Barceloni.”, započeo je Lewandowski na španjolskom pa nastavio:

„Imamo sjajne igrače, jučer na terenu sam vidio ogroman potencijal s ogromnom kvalitetom. Spreman sam da budem dio povijesti ovog velikog kluba, želim nove titule. Ako postižem pogotke, mogu pomoći svojim suigračima i momčadi pobjeđivati utakmice. To je najbolje rješenje za budućnost i za mene je to izazov. Znam da u nogometu moraš uvijek biti gladan, a ja sam još uvijek gladan pogodaka. Želim zabijati i pobjeđivati i zato mislim da sam na pravom mjestu.“

Komentari

komentara

« Povratak